13 jul 2015

12-07-2015. CÓRRER LES FESTES



Luis i Jose a Xeresa.
            Endinsant-mos en el mes de juliol comencen a proliferar les curses populars amb motiu de les festes patronals dels pobles que ens envolten. Tot i això, cal ser molt atrevit i valent i posar-se les esportives per a córrer amb les altes temperatures que estem sofrint. Cal fer cas de les recomanacions dels especialistes mèdics i seguir els consells que ens expliquen per tal de no sofrir un colp de calor ni cap lesió inesperada. Així es presentava el cap de setmana, amb calor i amb la participació del nostre club a les carreres d’Alzira i Xeresa.
        

Vicent i Aina, Dani i Andrea,
 en la Volta a peu d'Alzira.
  







        Per ordre cronològic, el dissabte es celebrava a Alzira la 28a edició de la Volta a Peu amb motiu de les festes de Sant Bernat. Com déiem abans, vora 1500 corredors desafiaven la calor i la humitat per a participar en aquesta tradicional cursa que presenta, com a hàndicap, una pujada intensa en direcció al paratge de la Murta. Però, tot allò que puja, baixa, i els corredors poden gaudir d’un recorregut que transcorre a parts equitatives per la ciutat i pels seus voltants. Amb aquesta tònica, 20 corriols es desplaçaren amb diferents intencions. Així, des de Vicent Pérez, que corria amb la seua filla Aina, fins a Chus Ferrus, tots ells aconseguiren els seus objectius. Destaquem una setmana més la presència de nouvinguts al club, com és el cas de Vicent Pedrós i Xuso Torres, que debutaven defensant el color groc i que tammateix s’ha posat entre cella i cella un objectiu en majúscules: la marató de València.

          
Tercera temporada de Corriols a la mar
  Ja en diumenge, Luis Ortells i José Llopis es desplaçaven fins a Xeresa per a participar en la 12a edició de la Volta a Peu. En aquest cas, la cursa acollia a menys participants però tot i això Luis i José complien amb la feina. Tots dos aconseguien posicionar-se entre els 50 primers amb molt bons registres.

Els entrenaments no paren i la majoria d’ells estan centrats en la preparació de la marató de València que, tot i estar a 4 mesos vista, es caracteritzen ara per un treball més dinàmic i divers realitzat en la platja. Treball que unix personalment als maratonians i els desvia psicològicament del gran objectiu que afrontaran allà pel mes de novembre a València.

            




Bona setmana, salut i a volar!
       

CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA



     

No hay comentarios:

Publicar un comentario