23 jun 2015

21-06-2015. ALGÚ HA DIT VACANCES?



            Cinc pobles, cinc carreres. Bicorp, Massamagrell, Sedaví, Sant Joanet i Llíria i totes cinc amb clar protagonisme groguet per diferents motius. Comencem.
Corriols al Trail de Bicorp.
Trofeu al club més nombrós i Sonia 2a. veterana A.
            Primerament, a Llíria continuava disputant-se el Circuit Diputació 2015 amb la presència dels nostres representants habituals: Fernando Carrasquer, Enric Riera i Valentí Parell. Aquesta vegada, faltava Miguel Ángel per a completar l’expedició que va optar per participar al trail de Bicorp. La prova de Llíria es caracteritzava per ser un Gran Fons, amb 15 quilòmetres de distància i amb algun altiplà considerable. Tot i això, els 3 decidiren realitzar la cursa junts, com sempre, gaudint del plaer de fer esport amb bona companyia.

Els Gil i els Serrano a Beniparrell.
            Mentrestant a Beniparrell, es disputava la 18a edició del 10k Ciutat de Beniparell. Com avançàvem en cròniques anteriors, Nacho Gil ja li ha agafat el gustet al fet de participar en les populars i es desplaçava novament en companyia de la seua filla Lucia per a participar de la carrera. Amb ells, els acompanyaven els germans Serrano-Pavia, que comencen a participar en curses d’aquest tipus tot i la seua joventut. Cal destacar la bona evolució de Nacho, que va aconseguint millors temps, i de Lucia, la seua filla, que va aconseguir entrar en primera posició de la seua categoria. Enhorabona!
        
    També a Sedaví, Ana Soler i Bernardo Ferrer participaven en la clàssica Volta a Peu que enguany complia la 48 edició. Sincerament, dóna gust com aquesta parella passeja el seu bon humor i amor per tots els pobles per on passen i, el més important, fomenten la pràctica de l’esport i els hàbits saludables en els seus fills. Altres corriols, Sofi i Vicent, optaren per la Volta a peu a Sant Joanet, prova del IV Circuit Ribera de Xúquer.

Nando, Enric i Valentí al circuit de la
Diputació, prova de Llíria,
         I per últim, ens fem ressó de la participació del nostre CLUB en ell trail de Bicorp. I ho diem en majúscules perquè el nostre CLUB ha sigut novament el club més nombrós, fet que va ser reconegut per l’organització de la carrera i premiat amb un pernil. Dels vora 400 participants, 20 eren corriols. Una gran quantitat que denota l’evolució del nostre equip. I, a més, ho fem amb grans resultats ja que Damián Salvador va aconseguir colar-se entre els 20 primers de la classificació absoluta. Nou resultat que no deixa de sorprendre’ns a tots. Enhorabona Damián! Però no només destaca el que arriba abans ja que volem destacar des d’ací la presència notòria de les dones. El recorregut divertit de 15 quilòmetres que combinava trams de muntanya amb alguna bassa d’aigua va ser testimoni dels passos de Sonia, que va quedar segona en la categoria de Veteranes A, Maria José, Andrea, Patri, Sales, Raquel i Clara. Amb elles, la companyia inestimable dels seus homes, novios i companys que no dubtaren en donar-los el suport necessari. Així som!
            Bona setmana i a volar!
CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario