15 jun 2015

14-06-2015. CEL A BORREGUETS, AIGUA A CANTERETS



Un servidor que escriu totes les setmanes, cada vegada que plou, em ve a la memòria els acords i la lletra de Raimon. El cantant de Xàtiva descriu amb la realitat de la pluja i canta: “Al meu país la pluja no sap ploure. O plou poc, o plou massa. Si plou poc és la sequera. Si plou massa és un desastre. Qui portarà la pluja a escola? Qui li dirà com s’ha de ploure?”.

Corriols a Alberic.
I tot açò perquè aquest cap de setmana les curses han estat passades per aigua. Comencem per Alberic on es disputava la tradicional Carrera de la Mona, amb 8.200 metres de distància. Una xicoteta representació del nostre club es desplaçaven amb la intenció de gaudir d’una prova que, any rere any, obsequia als seus participants amb una mona (de menjar, és clar). Els resultats van ser espectaculars ja que Carlos Miragall i Dani Soler aconseguien la seua millor marca en la distància. Junt a ells, Jose Mulet, Luis Ortells i Vicent Boscà exercien de llebres per tal d’ajudar a la resta de l’equip. En última instància, Clara Muñoz i Bernardo Ferrer aconseguien acabar la carrera amb l’alegria que els caracteritza. En companyia d’ells també corrien les noves incorporacions al club: Sabina Saiz i Sales. Enhorabona a tots i totes!

Joan, Cheli, Luis, Miguel i Carlos, ens
       representaren
en la 15k nocturna de València.

L’endemà, dissabte, es disputava a València la 3a edició de la 15k nocturna de València. Vora 10.000 corredors desafiaven la pluja amb l’atractiu de recórrer la capital baix la llum de la Lluna. Tot i el mal oratge, la carrera va ser un èxit i el nostre club estava representat per Joan Matoses, Cheli Fuster, Luis Ortells, Miguel Almodóvar, Àngels Aznar, Carlos López, Cati Campos, Francisco Ortega i Estefania Canet. Tots realitzaren unes grans marques, com Miguel i Carlos, que s’uniren i s’ajudaren per acabar amb un registre prop de 1h 7 minuts, o Joan Matoses que aconseguia baixar de l’hora en la distància.

Les famílies Colecha Puig i Ibiza Zamora,
a la 3ª Carrera en Manada.
Ja en diumenge, tenia lloc a la mateixa València la 3a Carrera en Manada, organitzada pel Bioparc. La prova, amb una finalitat lúdica i familiar, acollia dos distàncies molt curtes: 2 i 5 quilòmetres. Donat el caràcter festiu i el bon oratge del diumenge, dues famílies del nostre club ens representaren. Vanessa i Salva, i Miguel Ángel i Mariola, en companyia dels seus respectius fills i filles, no dubtaren en apuntar-se i passar el dia gaudint de l’esport i de la visita del parc. Bona iniciativa!

Com vam indicar la setmana passada, molts integrants del nostre club es troben en una parada tècnica amb la finalitat de preparar la Marató de València. Altres continuen amb la preparació d’altres reptes més il·lusionants que vos anirem contant setmana a setmana.


Bona setmana, salut i a volar!


CARLOS MIRAGALL COLOMAR

No hay comentarios:

Publicar un comentario