28 abr 2015

26-04-2015 RES ET PARA. CORRE. LLUITA.



            A una setmana de la 3a Carrera i Marxa de la Dona de Sueca, les competicions esportives continuen el seu camí de recórrer el nostre País Valencià corrents. Així aquest cap de setmana s’ha caracteritzat per l’inici de les inscripcions a la caminada que tindrà lloc el pròxim cap de setmana i per les diferents curses que s’han celebrat a Turís, Sagunt, Torrent i Faura.
Imatge de la festa de 2014, amb Monica Carrasquer.
Enguany tindrem ZUMBA,


Corriols adults i Corrioletes jovenetes
 al gran Fons de Turis
            Per ordre cronològic, a Turís es celebrava el 10é Gran Fons de Turís “Memorial Raimon Soria”, cinquena prova puntuable del Circuit Cajamar Ribera del Xúquer 2015. Després de disputar la MAMOVA la setmana passada, un total de 8 corriols es desplaçaren per a disputar aquest popular fons. Entre ells, cal destacar la presència d’un membre més del nostre club, Martí Ferri Arnau, que debutava amb l’equipatge groguet. En companyia dels habituals del circuit, com Ernest, Dani o Clara, les nostres corriols més menudes protagonitzaven una gran competició en les seues respectives categories. D’aquesta manera, Alba i Maria León quasi fregaven el podi en les seues categories.

            Un poc més lluny, a la comarca del Camp de Morvedre, Enric, Damián, Miguel Ángel, Valentí, Nando i Luis, feien acte de presència en una edició més de la Mitja Marató del Port de Sagunt que enguany complia la 30 anys. La cursa, que transcorria per vora mar i per un passeig agradable envoltat de vegetació, congregà a 2000 participants que afrontaren els 21 quilòmetres amb moltíssima il·lusió i diferents objectius. Els nostres corriols acabaren la carrera amb grans resultats i pensant ja en la pròxima prova del Circuit Diputació de València.

Paco Vicen, Pepe i Alex al
2n Trail i Marxa per la Vall de Segó
            Ja en diumenge, Luis Ortells feia “doblete” i participava en la 11a edició de la Mitja Marató de Torrent. Amb la intenció de recuperar sensacions i acumular quilòmetres, Luis realitzava una marca bastant discreta a la qual ens té habituats, però amb la particularitat d’haver recorregut la distància d’una marató en dos dies consecutius. Enhorabona crack!

            Per últim, Pepe Casaudoumecq i Àlex i Vicen Serrano tornaven a les sendes de la muntanya. En aquesta ocasió, tots tres participaven en el 2n Trail i Marxa per la Vall de Segó. La cursa, que tenia lloc per les rodalies de Faura, consistia en un recorregut de 12 quilòmetres per als marxadors amb 650 metres de desnivell positiu. Una vegada més, els nostres corriols s’agafaven la cursa amb calma però sense pausa, amb la intenció de gaudir de la magnífica unió de la natura i de l’esport.

Corriols a la Mitja Marató
del Port de Sagunt
            I per al pròxim cap de setmana tindrem el nostre plat fort de l’any: la 3a edició de la Carrera i Marxa de la Dona. Una cursa que a dia de hui té 300 xiques apuntades a la carrera i unes 600 persones per a la marxa. I, on tot aquell que s’arrime a participar, podrà gaudir d’una gran jornada festiva amb música, regals, zumba, esport i molta alegria. Recordem a tots els lectors i lectores que les inscripcions per a la marxa es podran realitzar els pròxims dies 1 i 2 de maig en La Plaça (Mercat Central). A més, si desitges iniciar-te en el running, aquesta carrera és ideal i encara podràs inscriure’t fins el pròxim dijous 30 ad’abril a la pàgina web www.mychip.es.

            No ho dubtes dona, apunta’t, posa’t les esportives i a volar. T’esperem!
           
CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario