30 mar 2015

28-03-2015 TORNAR A COMENÇAR




Volta a peu a Catadau 
            Amb l’arribada de la primavera i de la calor habitual (per fi), l’estat d’ànim de les persones canvia. Comencen a proliferar les carreres populars arreu del País Valencià i molts de nosaltres desempolsem les esportives que teníem guardades en un racó de l’armari. És l’hora de tornar a començar, és l’hora de córrer.

            D’aquesta manera, el cap de setmana que hem passat ha estat ple d’activitats diverses relacionades en el món del running i on el CA Corriols ha estat present de manera nombrosa.

            Si recapitulem els fets, una gran quantitat de corriols va optar per desplaçar-se a Catadau on es disputava la 15a Volta a Peu. Baix un sol que badava les pedres, els nostres participants es feren de notar, ja que el groc característic de les nostres samarretes, va envair les places i carrers d’aquesta localitat. Des dels ben menuts, que arreplegaren algun trofeu, fins als més majors, tots recorregueren la distància d’aquesta cursa amb una il·lusió i ganes desbordants. Cal destacar l’augment bastant intens de la família corriolera, sobretot dels últims en arribar Jose Ramon Blanch, Miguel Ángel Ferri i Juan Carlos Marqués, que ja saben el que és portar al pit el nom d’aquest gran club de persones.



Mitja marató Moncada 

            Mentrestant, a Benifaió, Joan Matoses participava en el 10k 10.000 Passos Kangurs Benifaió, prova que donava inici al 2n Circuit Solidari de l’Albufera patrocinat per El Corte Inglés. Mato realitzava un excel·lent registre, aconseguint situar-se entre els 50 primers classificats i en la segona posició de la seua categoria. Amb aquest resultat, Joan demostra que si les lesions el respecten, és un jove amb grans garanties de futur.
         

   Per altra banda, a Albal, Elena Ferrando i Chus Ferrus participaven en la cursa solidària a benefici de Guatemala. 8 quilòmetres que serviren perquè els participants recolçaren aquesta iniciativa que demostra el caràcter solidari del món del running.

            Ja en diumenge, els corriols es dividien entre Moncada, Favara i Vilamarxant. A Moncada tenia lloc la primera prova del Circuit Diputació de València. Amb 21 quilòmetres per davant i unes condicions atmosfèriques impecables, els nostres integrants acabaren amb èxit la cursa realitzant, indistintament, els resultats esperats. Un altre èxit per a Enric, Valentí, Nando, Miguel Ángel, Damián, Emilio i Luis.

Trail Les Rodanes Vilamarxant
            En la modalitat de trail, Sonia, Juan i José Pastor es desplaçaren fins a Vilamarxant per a disputar la Reina 28k – 6é Trail Les Rodanes Vilamarxant. Una prova amb 28 quilòmetres exigents per la muntanya que servia per als tres de preparació per a un dels grans objectius de la temporada: la marató de muntanya de Valencia, més coneguda com Mamova. Independentment del resultat, cada trail que realitza un dels nostres integrants és per a llevar-se el barret.

            Ja per últim i en un to més distés i menys competitiu, es celebrava a Favara la 11a Marxa Senderista Pic de la Mola. Alguns dels corriols decidiren participar en aquesta prova no competitiva on els participants havíem de recórrer una distància aproximada d’11 quilòmetres amb la pujada al popular Pic de la Mola, situat a 625 m d’altitud.

            Una vegada més es demostra que qui no fa esport és perquè no vol perquè el calendari running oferta cada cap de setmana desenes de proves de tot tipus. La nostra família augmenta, de grans persones amb grans valors i la porta sempre està oberta a tot el món que vullga practicar esport d’una manera familiar i respectuosa.

            Des d’aquestes línies volem desitjar-los unes bones pasqües, salut i a volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario