24 feb 2015

22-02-2015 OLOR A PÓLVORA



                       
Alguns dels corriolets que van participar
al meeting Ciutat de Sueca.
           En un cap de setmana on s’inauguraren oficialment les falles i on les paraules de l’alcaldessa de València encara resonen de forma lamentable en la ment de tota la societat, els nostres atletes van deixar per uns moments l’ambient festiu per disputar un seguit de competicions, curses i proves que oferia el calendari. I és que per dalt de tot ha sigut un cap de setmana intens, divers i protagonitzat especialment pels nostres menuts ja que molts d’ells participaren per primera vegada en el 2n Meeting Solidari “Ciutat de Sueca”. Els resultats han sigut molt bons i la participació molt alta. Alguns dels nostres menuts afrontaven per primera vegada una competició i això sempre és un motiu d’alegria ja que poden compartir l’experiència de fer esport amb altres xiquets d’altres pobles. I així va ser el dissabte, on més de 25 corriols desafiaren el fort vent que feia i passaren un matí d’allò més divertit. Alguns tingueren més sort que altres i aconseguiren endur-se la recompensa de la medalla ja que molts d’ells pujaren al podi. Per al club aquest fet ja suposa un èxit, una llavor sembrada que amb el temps creixerà i n’obtindrem el seu fruit. Pel que fa als més majors Luis Ortells disputà la distància de 5.000 m. amb bones sensacions. En el Palau Lluís Puig, Joan Matoses va participar en el Campionat autonòmic de la categoría júnior, en la prova dels 800m. Tots dos seguixen progressant en els seus objectius i no dubtem que prompte ens donaran alegries.
       
Abans de la mitja marató de Xàtiva,
 amb Recaredo Agulló.

      Ja en diumenge, l’oferta per a córrer es dividia entre Xàtiva, Algemesí i Ondara. A la capital de la Costera és disputava la tradicional Mitja Marató, que enguany complia la 11a edició. La cursa, que constava de dos voltes a un circuit amb alguna pujada exigent, va aconseguir batre el rècord de participació en concentrar a vora 1400 participants. D’entre ells destaquem als integrants del CA Corriols que aquesta vegada estava representat per Carlos López, Valentí Parell, Enric Riera, Patri Peñalosa, Cheli Fuster, David Nadal, Vicent Hernàndez i Bernardo Ferrer. Tots ells completaren el recorregut amb èxit.



Miguel Angel i Dídac Ibiza.
            En Algemesí es disputava l’última prova del Circuit de Camp a Través de la FACV. Els nostres habituals del cross tancaven la temporada amb bones sensacions. Xiquets i majors disputaren la cursa que es va caracteritzar pel mal oratge i que servia per concloure el circuit. Entre ells, Miguel Ángel Ibiza i Dídac Ibiza, pare i fill, tenen l’honor d’haver disputat totes les proves. Xapó per als dos! D’altra banda, ens mantindrem atents a la més que probable participació de Laura Pérez en el proper Campionat d’Espanya Individual de Cross que es disputarà a Alcobendas (Madrid). A falta de confirmació oficial per al individual, Laura participarà en la modalitat d’equips en el Campionat d’Espanya que es disputarà a Càceres el primer diumenge de març, on també acudiran Andrea Pérez i Blanca Mur. Una gran notícia per al nostre club. Enhorabona!

            Per últim, a Ondara, Pepe Casaudomecq i Àlex Serrano s’atreviren aquesta setmana amb la 6a edició de la Marxa i Cursa per Muntanya Gegant de Pedra. La prova, que fa honor al seu nom, constava de 13.400m per un paisatge envoltat de pedres i poca vegetació. En aquest cas, els marxadors hagueren de fer front a unes condicions atmosfèriques adverses, principalment pel fort vent.
            Com a les falles, la traca ja està encesa i alguns dels nostres integrants decidiran fer algun paronet competitiu. Però, els entrenaments no cessen en la seua pràctica. Prova d’això ho constata el grup de dones que està acudint durant la setmana per a preparar la 3a Carrera de la Dona, organitzada pel nostre club, que es celebrarà a Sueca el proper 3 de maig. La flama ja està apunt i sempre és una bona oportunitat per començar. Així que, com diu Rita Barberà, “degeim passar el fret del verano” i a volar!
    
CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

Més fotos al Facebook de Corriols

No hay comentarios:

Publicar un comentario