10 nov 2014

09-11-2014 NINGÚ ENS VA DIR QUE EL CAMÍ SERIA FÀCIL



Últim llarguet pre-marató València'14
            Ningú ens va dir que el camí seria fàcil, però sí valdria la pena. A només una setmana per al gran repte, els nostres esportistes ja van pensant en uns dels dies més importants en tot corredor popular: la marató. Pel camí han deixat molts quilòmetres, però sobretot grans moments, boniques experiències que fan d’aquest club la simbiosi perfecta entre família i esport.
            Amb aquesta idea, els nostres maratonians es juntaren el diumenge per preparar “l’ultim llarguet”. El dia amaneixia perfecte. A les 8 del matí acudien un bon grapat, disposats a realitzar un passeig pel terme. Durant el recorregut es van viure moments agradables que van finalitzar amb un esmorzar de germanor. La cita està cada vegada més prop, i l’objectiu a l’abast d’aquestos gran campions.
Dídac Ibiza amb son pare
i alguns corriols més a Cullera
            Marató a banda, altres corriolers es desplaçaren fins a Cullera per a disputar la III Volta a Peu en honor a Santa Cecília, patrona dels músics. Al voltant de 700 corredors disputaren una prova de caràcter familiar que recorre el terme de la localitat veïna envoltat per tarongers. Entre ells, uns quants corriolers de totes les edats. Però, cal destacar la presència de Dídac Ibiza, que amb només 11 anys va aconseguir finalitzar la carrera al costat de son pare Miguel Ángel.
            Per altra banda, a Xàtiva, capital de La Costera, finalitzava el Circuit de la Diputació amb la tradicional pujada al castell. Fins allí es desplaçaren Valentí i Bernardo que aconseguien finalitzar amb èxit l’exigent recorregut de la prova. Cal indicar que el Circuit de carreres de la Diputació està reconegut com un dels més prestigiosos de tot l’estat espanyol. Enhorabona valents!
            Per finalitzar, em vénen a la memòria unes lletres de Lluís Llach i el seu popular cant a Ítaca: Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca, has de pregar que el camí siga llarg, ple d’aventures, ple de coneixences. Has de pregar que el camí siga llarg, que siguen moltes les matinades, que entraràs en un port que els teus ulls ignoraven i vages a ciutats per aprendre dels que saben. Tingues sempre al cor la idea d’Ítaca.
            Per a ells, per a mi, la marató de València és Ítaca. Aquesta setmana més que mai, a volar!


CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CLUB ATLETISME CORRIOLS

No hay comentarios:

Publicar un comentario