4 feb 2014

02-02-2014 MITJA MARATÓ DE SUECA

Jornada atlètica en la què el plat fort va ser la celebració d'esta carrera que organitza la falla Via del Materal i que comptà amb la participació de més de 400 corredors de les qual sols un 10 % foren dones. Circuit variat que recorregué el casc urbà, polígon industrial i zona d'horta,  i que va evitar en la mesura del possible els espais on el vent podia castigar el corredor, com és la marjal. Molts voluntaris i bona organització amb un balanç final positiu malgrat la inconcreció del circuit, circumstància solucionada pocs dies abans.

Mónica i Bernabé
a Granollers
         El corriols formaren un grup nombrós, 29 atletes, on el que cal destacar és l'esperit d'equip que els uneix, la càrrega d'il·lusió en el què fan i la incessant pluja de projectes que aporten per millorar el club que els dona nom. En l'aspecte individual, Vicen Alemany es proclamava 2a millor corredora local i per equips les nostres atletes obtenien l'or.

En terres catalanes, Mónica i Bernabé Martínez recorregueren els 21 quilòmetres de la Mitja Marató de Granollers en una carrera marcada per l'animació i l'elevada participació (11.000 atletes). Gràcies a l'hora gens intempestiva de celebració de la cursa, a la implicació de sector comercial  i al fet que la ciutadania l'ha convertida en patrimoni de la ciutat, els nostres atletes i tots els altres, van quedar sorpresos per les atencions que van rebre de l'organització i la població. Per a repetir.

Maeva Muñoz, a Eivissa

Més lluny encara, a Eivissa, Maeva Muñoz participava en la “Cursa flor d'ametller – Eivissa”, prova esportiva que compta amb tres recorreguts de distinta dificultat en funció de les possibilitats dels participants.
         A Ontinyent jornada de Cross amb participació dels corredors de l'escola d'atletisme del club, Dídac Ibiza, Maria Martínez, Aina i Laura Pérez.

Finalment cal esmentar la presència de corriols en la marxa “L'Aventador de Genovés”.