8 ene 2014

07-01-2014 Un munt de passos.



Per Nadal un pas de pardal. El nostre refranyer popular es refereix així al fet que la llum del dia ha deixat d'escurçar-se i que fins el solstici d'estiu, allà per Sant Joan, no pararà d'allargar la seua durada.

Els corriols, durant les passades festes, han pegat no un sinó moltíssims passos. Tot començava en les dues proves simultànies que uneixen clubs d'atletisme i poblacions de l'Horta, la  Mitja i la Quarta marató de Paiporta i Picanya les quals es convertirien en l'últim esforç de consideració de l'any.

L'ambient festiu combinat amb l'esport, on els atletes lluïxen una gran varietat d'imaginatives disfresses, omplia en carreres nadalenques i sansilvestres, els carrers de moltes ciutats. Per San Silvestre un pas de destre.  Sueca, Guadassuar, Tavernes, Rocafort, Algemesí i Albalat van ser punts de trobada dels corriols i on se'ls reconeixia l'esforç i la il·lusió per participar de ple en la festa. El premi a la millor disfressa col·lectiva atorgada en la Nadalenca de Sueca al nostre club per la representació de la festa xinesa amb un enorme drac i un elevat número d'esportistes amb la clàssica indumentària oriental, així com el guardó a la millor vestimenta individual que a Albalat es concedia a Sonia Carrascosa constituïren un bon exemple.

 A Xeraco el dia de Reis pel matí, se celebrava el seu clàssic gran fons, cursa del remordiment que atrau una impressionant quantitat d'atletes desitjosos de tornar a l'acció després de les festes o de porgar pels excessos que la seua celebració comporta. I clar “Pels reis, un pas de vells”, que encara que referit a pas del temps, la dita assenyalava els que més havien abusat.

El regal d'eixe dia als corriols va ser els tres podis aconseguits per les menudes que hi van participar, Aitana Ferrando, Kira Andrés i Clara Frígols. També el premi al club per ser el tercer en número de participants. Qui ho havia de dir.... I per al proper cap de setmana, la Mitja Marató Internacional de Santa Pola. Ja vorem si “Per Sant Antoni, un pas de dimoni”. Bon any.
 
Club d'Atletisme Corriols de Sueca
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario