22 oct 2013

20-10-2013 MITJA MARATÓ DE VALÈNCIA




Corriols a la mitja de València.
         Diumenge 20 d'octubre, a les 9:00 hores, uns 10.000 corredors de tots els nivells i procedències, prenien l'eixida de la 23ª Mitja Marató de València. Abans d'aquest moment, ja podia considerar-se una edició històrica pel número de participants totals i per la presència d'un 15% de corredores. 

         Festa als carrers sense cotxes, amb pas per zones emblemàtiques de la ciutat, recorregut pla, atractiu, bona organització, condicions climatològiques favorables i una intencionada situació de la data de celebració en el calendari, a un mes de la Marató, circumstància que la convertix en el test definitiu per encarar el tram final de la preparació d'esta mítica prova.

Algunes debutants en la mitja
marató amb les companyes
         Clar domini dels atletes africans amb victòria de Kendagor (59:57) en homes i Chepkiriu en dones (1:08:04). 

         En esta batalla no estaven els Corriols, més atents al que seria per a algunes atletes del Club la seua primera competició en els 21.097 metres i per a altres, el control del procés de preparació dels 42 quilòmetres i 195 metres que s'han posat en el cap recórrer el dia 17 de novembre.


Andrea amb la medalla
 de bronze.
         Nervis al principi i emocions al final en els debutants de la distància:  Miguel Angel Gorris, Blanca Fuentes, Raquel Canet  i Clara Muñoz exultants. Sales Gutiérrez amb molèsties físiques en el tram final, un tant decebuda per ser un entrebanc en el camí de preparació de la Marató.

         Per als altres Corriols una carrera especial més i bones sensacions per als “quasi maratonians” que van recórrer al final de la carrera 9 quilòmetres addicionals per completar els 30 que marcava el seu pla d'entrenament. 

         En competició oficial, participació d'Andrea Pérez en el Campionat d’Espanya de Clubs de categoria júnior, en ser convocada pel València, Terra i Mar. Aportació personal en els 400 m.l. i en el 4x400 i regrés de Madrid amb la medalla de bronze, com la resta de companyes, penjada al coll.
 
 
 
 
 

RESULTATS MITJA VALÈNCIA
RESULTATS CAMP. ESPANYA CLUB JÚNIOR


No hay comentarios:

Publicar un comentario