3 jul 2013

29-06-2013 AUTONÒMIC I ALMUSSAFES

Mentre les competicions oficials van acabant, van començant les voltes a peu estiuenques. En les pistes del tram III del Túria, a València, es disputà el Campionat Autonòmic Júnior d’aire lliure. Les nostres atletes van pujar al podi. Andrea Pérez Iborra es proclamava Campiona Autonòmica en els 1.500 metres,  mentre que Laura Pérez Rocher va ser subcampiona a la mateixa prova. En la foto amb el vice-president de la federació d’atletisme, Manuel Cortés, que els va entregar les medalles.

I en l’apartat de carreres populars, també dissabte per la vesprada es va celebrar una nova edició de la Volta a peu a Almussafes. Es tracta d’una prova 100 % urbana, amb detalls per als corredors com l’aigua i les esponges durant el recorregut, i meló aquarius i cervesa en acabar la competició, .. i en la qual l’organització, que havia previst l’assistència de 1.000 persones, va vore com acudien quasi el doble, 1.700 ànimes van triar l’opció d’Almussafes per a la carrera setmanal, i això va fer que no quedaren samarretes per a molts dels participants, encara que  per a la majoria d’ells, el millor regal és córrer amb amics i gaudir de la companyia d’altres corredors.

Els Corriols de Sueca va ser un dels clubs més nombrosós, amb quasi 30 atletes. Primer els menuts i després els majors van fer el que més els agrada, córrer, per carrers amb molta gent del poble d’ Almussafes animant als esportistes visitants.