26 jun 2013

23-06-2013 ALBERIC, SUMACÀRCER I CULLERA



Sumacàrcer 2013
            Moviment de corriols per poblacions de la nostra Ribera durant el  passat cap de setmana. Ara ja podem afirmar que hem entrat de ple en el període estival de carreres populars. Estes competicions multitudinàries se celebren en moltíssimes poblacions del nostre territori amb motiu de les festes patronals. I com que a l’estiu sempre hi ha algun sant, santa, divinitat o marededéu que ostenta el patronatge d’algun poble, els atletes tenen centenars d’ocasions per ampliar el seus coneixements geogràfics, fer turisme i practicar el seu esport. 
 
 

            Divendres eren 8 els quilòmetres a recórrer a Alberic que celebrava la fira de Sant Joan i dissabte passava el mateix a Sumacàrcer. Sols Lluc Soler doblava: corria com a entrenament la primera i ho donava tot en la segona. Altres que van gaudir dels magnífics paisatges de la Vall Farta van ser Damián Salvador, Juan Antonio Mateo, Ernest Martínez i Sales Gutiérrez.  


Ànima Polo entra a meta en Cullera
            Quatre atletes més, Julia Iborra, Carlos Pérez, Miguel A. Ibiza i M.Angel Gorris, s’afanyaven en rentar la samarreta groga després d’esta carrera per tindre-la a punt diumenge. Cullera també organitzà cursa solidària, esta a benefici de l’Associació pro-discapacitats psíquics “Baladre”. A les nou del matí i per un passeig marítim ocupat sols per corredors i caminants, 6,2 quilòmetres de recorregut i el sol de la nova estació, posaven un calor en el cos que tardaria hores en anar-se’n. El primer corriol en entrar a meta va ser ella, Ànima Polo, 4ª classificada en la general, acompanyada en els primers quilòmetres per Blanca Mur i Laura Pérez, atletes-estudiants-maldormides que havien celebrat la seua satisfactòria finalització del curs escolar. Altres participants a Cullera van ser Puri Piera, Vicent Pérez, Carlos López i Toni Enamorado.

VICENT PÉREZ

  • Resultats Cullera
  • Resultats Alberic
  • Resultats Sumacàrcer

  •  

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario