23 abr 2013

19-04-2013 PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA Iª CARRERA DE LA DONA



Alicia, Julia, Elena, Sales, Mª Jesús i Clara
Divendres passat tingué lloc a la Casa de la Cultura de Sueca, l'acte de presentació de la Iª Carrera de la Dona i la Iª Marxa per la Dona, esdeveniments organitzats pel Club d'Atletisme Corriols de Sueca i Atmósfera Sport Ribera, que se celebraran diumenge 5 de maig i que compten amb la col·laboració i la implicació de diverses regidories de l'Ajuntament de Sueca.

             La Presidenta del Club va obrir el torn de paraula destacant el paper de l'associació que representa, en l'àmbit de la promoció esportiva i recalcava que esta carrera podia ser considerada una més de les moltes que se celebren, i al mateix era distinta per la exclusivitat en la participació femenina a més de ser la primera a la nostra ciutat. Olga Ribera representant de la firma comercial patrocinadora principal de la jornada, apuntava el caràcter socialitzador i saludable que la carrera a peu té mentre que tant l'Alcalde Salvador Campillo com la Regidora de la Dona, Maria José Sarrió, agraïen i mostraven el seu suport, a les iniciatives d'entitats i associacions que dinamitzen la vida local i promouen accions solidàries. Així mateix animaven per a què s'aconseguira una alta la participació.

Algunes xiques de Corriols a València.
             El traçat de la Carrera de 6 km i la Marxa de 3600 metres transcorre per un circuit semiurbà i els beneficis que s'obtinguen seran destinat a l'Associació d'Epilèpsia de la Comunitat Valenciana (ALCE). La inscripció a la primera, amb eixida i meta a l'estadi municipal, és sols per a dones a partir de 10 anys d'edat i es pot realitzar a través de la pàgina www.mychip.es amb una aportació de 4 euros. La Marxa està oberta tant a homes com a dones i no hi ha límit d'edat. Té caràcter gratuït però es podran realitzar donatius. S'iniciarà a la Plaça de l'Ajuntament i compartirà el final amb la carrera. Atraccions infantils com castells inflables i una multitudinària sessió d'aeròbic constituiran un animat final per a una intensa matinal esportiva, solidària i festiva.


Blanca, Lucas, Carolina, Andrea, Enrique, Mireia,
Carlos i Gemma
 
            I ja en terreny esportiu, els corriols Luís Ortells, Carlos Pérez i Ernest Martínez van assistir dissabte al GRAN FONS de TAVERNES de 15.700 metres. També van participar Julia Iborra, Elena Ferrando i Mª Jesús Ferrús que l'endemà van repetir i a València recorregueren els 7.000 metres de la Carrera de la Dona en companyia de Sales Gutiérrez i Alícia Rocher. A Sueca, en la cursa organitzada pel Club de Tenis  van estar les xiquetes Gemma i Carolina Peiró, i Mireia Bonet, i els majors Lucas Soler, Blanca Fuentes, Enrique Iborra i Andrea Pérez. Esta última junt a Laura Pérez estaran diumenge 28 a Tenerife en la disputa de la primera jornada de la Lliga  Nacional de Clubs de Primera Divisió.



 
 VICENT PÉREZ


No hay comentarios:

Publicar un comentario