26 feb 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS DE CAMP A TRAVÉS

          
            Passat diumenge va tindre lloc a la població castellonenca d'Orpesa de Mar, la XLVIIIª edició del Campionat d'Espanya de Clubs de Camp a través, amb la participació dels millors esportistes de l'especialitat en lluita per la consecució d'una bona posició a nivell individual que aporte la major puntuació per al seu equip.

            Des de la categoria cadet fins a sènior, els atletes van protagonitzar escenes emocionants tant en les espectaculars eixides, com en la pugna als metres finals, en un recorregut traçat per les turístiques instal·lacions de Marina d'Or, patrocinadora de l'event per segon anys consecutiu.

            Oportunitat per a vore en directe les grans figures de l'atletisme nacional i internacional com les germanes Fuentes-Pila, Judit Pla o Yesenia Centeno entre les dones i Aelemayehu Bezabeh o Sergio Sánchez en la representació masculina.

            Ocasió també de presenciar les evolucions de multitud de joves i adolescents, molts d'ells prometedors aspirants a ocupar posicions de privilegi en el món de l'esport i altres, una gran majoria, gaudint en la realització d'una activitat amb marcat caràcter socialitzador i saludable. Entre estos, tres atletes que segueixen el seu procés de formació en el Club d'Atletisme Corriols de Sueca.

            Blanca Mur de categoria juvenil i campiona d'Espanya per clubs en 2011, es classificava amb el seu equip 7ª d'Espanya, mentre que les júniors Laura i Andrea Pérez que també han xafat el podi en altres edicions, ho feien en una posició allunyada del seu potencial real. La lesió de l'atleta amb millor forma del seu equip, Paula Espí,  va ser determinant en una competició on, per a tindre aspiracions, almenys dos dels seus membres han d'entrar en posicions capdavanteres.

            Amb tot satisfacció per la participació ja que és una meta en sí mateixa i el pensament ja fixat en l'autonòmic del pròxim dissabte.
 
Vicent Pérez




FOTOS

No hay comentarios:

Publicar un comentario