21 ene 2013

CROSS D'ALMORADÍ I MARXA SENDERISTA DE BARXETA

L'activitat dels Corriols en el passat cap de setmana s'ha desenvolupat íntegrament en el medi natural, on els nostres esportistes s'han relacionat amb ell a través de la carrera en un cas i la marxa en l'altre.


Vicent i Carlos Pérez
En el primer es tractava del Cross d'Almoradí, prova puntuable per al circuit autonòmic de camp a través. Els primers en actuar van ser els veterans Vicent i Carlos Pérez en una prova que donat el seu alt nivell, l'objectiu és no quedar l'últim. Cal tindre en compte que en la mateixa carrera es donen cita les categories juvenil, júnior i veterans, esta última per a 35 anys i majors i els nostres representants no estan precisament prop d'esta edat. Així i tot resultats honrosos rodant aproximadament a 4'10'' per quilòmetre el primer i a 4'04'' el segon contra un fort vent que s'empenyà en ser protagonista.


Laura, Andrea i Blanca

A continuació les mateixes categories però ara en dones, amb magnífic resultat per a les nostres xiques. Després d'un recorregut pràcticament juntes però alternant-se en les posicions, en els metres finals Andrea Pérez agafava distància i entrava en 3a posició júnior i Laura Pérez darrere, es classificava en 4t lloc. A continuació creuava la meta Blanca Mur adjudicant-se el 8é lloc de les juvenils, posició que li permet també puntuar en el circuit.

Aina Pérez




Dídac Ibiza
Dídac Ibiza (aleví) i Aina Pérez (infantil) realitzaren cadascú en la seua prova, una carrera en la què anaren de menys a més. En eixides amb gran número d'atletes, girs tancats, trams amb fang i durs obstacles a superar en la pista, es van vore en els metres inicials molt endarrerits però van efectuar una espectacular remuntada fins a llocs més capdavanters.





Diumenge que ve la cita serà als voltants del parc Natural de la Font Roja d'Alcoi on de segur que almenys el fred serà el primer adversari a batre.


Alex Serrano i Pepe Casaudoumecq
La Marxa Senderista de la Malla Serralades de Barxeta va ser l'altra activitat on van fer cap els Corriols. En esta ocasió Xus Ferrús, Àlex Serrano i Pepe Casaudomecq els que bé en el Trail (corrent si el terreny ho permet) o en la Marxa, van trepitjar i gaudir els camins i paisatges d'estes contrades de la Safor.




Vicent Pérez

No hay comentarios:

Publicar un comentario