6 nov 2012

Corriols a Cullera, Xàtiva i Alzira




Els atletes del C.A. Corriols han estat aquest cap de setmana aus molt actives i de vol ràpid. Els hem pogut vore per La Costera, concretament a Xàtiva en la clàssica pujada al seu monumental castell, enfrontant-se als seriosos desnivells en els què es necessari realitzar un gran esforç tant en sentint ascendent, lluitant contra la gravetat,  com descendent en lluita contra una excessiva i perillosa acceleració. Allí ens van representar Maria Jesús Ferrús i Pedro Gallego.


            Altra batalla, esta vegada contra l'altura i la distància,  és la que van disputar un grup dels nostres corredors en la mitja marató d'Alzira. Després d'alguns quilòmetres que van transcórrer pels carrers de la capital de la Ribera Alta, la cursa s'enfilava cap al bell paratge de La Murta i a les seues portes començava el llarg descens fins l'arc de meta. Total 22 quilòmetres i uns quants centenars de metres ja que a conseqüència d'un imprevist es va sobrepassar la distància oficial d'aquestes competicions (21.097 m). Una errada totalment perdonable per aquells i aquelles que pensen que van tindre un quilòmetre i escaig de regal en la carrera. Al mateix preu. Els nostres agraciats foren David Nadal acostumat a la consecució de molts bons registres, Damián Salvador que ho va donar tot, Vicent Pérez, Ernest Martínez, José Pascual Ribera, Carlos Pérez i Julia Iborra.




            L'altre enfrontament va tindre lloc a Cullera i no per tractar-se d'una menor distància a recórrer ni un traçat sense desnivells, va ser menys meritori. Esta vegada la lluita era contra el càncer, en una carrera benèfica d'uns 6 quilòmetres que va discórrer pel passeig marítim amb una elevada i majoritària participació femenina. Allí van contribuir a plantar-li cara a esta malaltia amb la seua participació tant benèfica com esportiva, les atletes del C.A. Corriols de Sueca, Maria León, Aina Pérez, Elena Ferrando que pujà al podi en classificar-se 3a de la seua categoria, Alícia Rocher, Sales Gutiérrez i l'únic representant masculí (sol ser únic en moltes coses) Julián León.


ENLLAÇ A LES FOTOS DEL 04-11-2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario