21 nov 2012

18-11-2012 Marató de València


            Espectacular matinal atlètica la viscuda passat diumenge al Cap i Casal. Gran part de la capital convertida en zona per a vianants, cosa que li donava un especial atractiu i moltíssima gent als voltants i dins del recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències on estava ubicada la meta de la Marató de València i del 10K. Eixos carrers que suporten diàriament un trànsit intens de vehicles, van ser l'escenari del pas de 15.000 corredors i corredores que prenien part en ambdues competicions.


       Els Corriols no s'ho van perdre i encara que cap d'ells no participà de la festa en la mítica distància,  van formar part de l'altre element que fa que aquest esport siga grandiós, el públic. Assistiren per un bon grapat de raons, una d'elles per ser testimonis de la gran manifestació esportiva en sí,  però sobre tot els  movia l'impuls de l'amistat.  Juan i Carlos del Club d'Atletisme del Mareny de Barraquetes i sobre tot Sònia  que debutava en la  distància, els varen transmetre les seues il·lusions per aconseguir superar un repte, cosa que els ocupava algunes hores a la setmana i en més d'una ocasió els llevava la son.  Però ja saben...... ”càrrega a gust, no pesa”.  
            Ho van aconseguir. Ella ja pot presumir i ho fa orgullosament, de maratoniana. I ells han marcat una llesca més en la seua vida esportiva. Enhorabona. 

            Però els Corriols no van parar de cridar en la recta de meta. Van aplaudir i sacsejaren la seua pancarta al pas dels corredors en els seus últims metres de carrera especialment a la gent coneguda de Sueca fora del club que fora. A que sí Jordi, Rubén, Melero, Alfredo, Voro, Marcos, Salva, Joan Carles...? 


            Si no en la llarga distància, en els 10K sí que vam tindre representants. David Nadal cobria la distància en poc més de 36 minuts. Mª Jesús Ferrús i Pedro Gallego ho feien d'una forma més relaxada. 

            En La Zafra, Villena, Pepe Casaudoumeq portava el nostre nom en el Campionat de Regularitat per Muntanya de la Comunitat Valenciana. Acostumat a les carreres on guanya qui primer arriba, es va esforçar i va fer un molt bon crono, que li va donar la sisena posició en la classificació final.


Vicent Pérez.


FOTOS 



No hay comentarios:

Publicar un comentario